Milyen pszichológushoz érdemes menni? (Debrecen)
Figyelt kérdés
Debrecenben keresnék megfizethető áron pszichológust. Viszont azt nem tudom hogy férfihez, vagy nőhöz menjek inkább?
Ha esetleg tudtok valakit ajánlani azt megköszönném.
20/F
2020. jan. 1. 19:56
1/3 anonim válasza:
Én a helyedben inkább egy jó kineziológust keresnék Debrecenben. Miért? A pszichológus sok pénzért csak beszélget heteken és hónapokon át. Én Pesti vagyok, jó sok pénzért, fél éven keresztül maszekhoz jártam a semmiért, majd találtam egy kineziológust, aki már az első alkalommal kioldotta belőlem a gyermekkori tarumát ami több tíz éves nyomorúságot okozott nekem.
2/3 anonim válasza:
PszichoTERAPEUTÁT keress!!! Ők már tudnak valamit.
3/3 gublug válasza:
Debrecenben ismerek 2 kivalo reflexologust!
Tudom h nem az amit kerestel, de ha nem marad mas valasztasod, akkor irjal, es megadom sz elerhetoseguket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!