Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongásra milyen vitaminok,...

Szorongásra milyen vitaminok, vény nélkül kapható készítmények vannak?

Figyelt kérdés
Sajnos évek óta szorongok, de az utóbbi időszakban már-már elviselhetetlenül felerősödött. Nem vagyok az az orvoshozjáró típus, csak ha nagyon muszáj. Milyen vitamint vagy vény nélkül kapható készítményeket ajánalanátok, ami segíthet csillapítani a szorongásomat? A citromfű teát és az orbáncfű teát próbáltam, lefekvés előtt 1 órával ittam őket, de nem igazán hatottak. De lehet, hogy csak én voltam türelmetlen.
2019. dec. 30. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Vitamin: kálcium-magnézium d vitaminnal, B-komplex

Vény nélkül:valeriana, remotiv extra

2019. dec. 30. 22:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

B-komplex vitamint találtam is a dm oldalán, azt meg fogom próbálni.

Valerianát szedtem régebben, egy stresszes időszakomban. Ha hármat bevettem belőle lefekvés előtt, akkor egész jól tudtam aludni tőle, de amúgy nem sokat ért. Van még valeriana komplex is itthon, pár éve vettem, szintén azért, hogy segítsen elaludni, de nem sokat ért.

A remotív extrának is utánaolvastam most, de ez elég drága (5000 Ft 30 db) és kitudja fog-e működni.

Egyéb javaslat van esetleg?

2019. dec. 30. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ha ezek mellé sok vizet iszol a víz maga is nyugtatja a testet.

Néha próbálj meg meditatívan be és kilélegezni. Képzelődj közben akár.

A testmozgás helyreállítja a légzést az izomfunkciókat az idegrendszert.

Nyújtózz nagyokat.

Ezek mind oldják a stresszt a szorongást.

2019. dec. 30. 23:15
 4/4 anonim válasza:
phenibut a szorongós napokra, külföldi oldalról meg tudod rendelni
2019. dec. 31. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!