Ha valakivel kényszerből szakítunk bizonyos okok miatt, és erőből próbálunk nem foglalkozni vele az idővel sikerülni fog?
Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 22:18
11/11 A kérdező kommentje:
Ne vicceljünk már! Egy 19 éves vagy egy 21 éves fiú/lány tuti,hogy nem akarja magát még lekötni örök életre senkivel.. a fiú nem akar férj lenni,a lányok meg nem akarnak feleségek lenni. De ez nem is baj,mert 100 esetből 99 ez későbbiekben csak válással végződne mert a felek nem élték még ki magukat. De azért ne értsen félre senki.. én nem azt mondom,hogy fiatalon szinte minden nap más partnert kell keríteni és legyen 200..nem,mert ez már komolytalan züllött kategória, de kellenek csalódások,tapasztalatok és néhány kaland is fiatalon, mert ha ezek nincsenek meg,akkor egy komoly hosszú távú kapcsolatban nekünk végünk.Ott már egész másnak kell lennünk. 35 évesen már nem kezdő fiúcskának kell lenni,hanem kemény ffinek!Egyébként óriási különbség van egy 19 éves srác meg én köztem aki 35 éves! Sajnos én már sok mindent tapasztaltam,érettebb vagyok.Ha én még 20 éves lennék eszem ágában sem lenne mindig egy adott lánnyal lenni. Rengeteg más jó dolog van a világon nem csak a kapcsolatok kialakítása. Én 19 évesen szexeltem először,mert addig inkább csak a csillagászat és a természet érdekelt. De,nem is nagyon voltam nagy bulizós!
2020. jan. 8. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!