Ha elmész egy pszichológushoz, mennyi az esélye annak, hogy reálisan fogja kezelni a helyzeted, illetve mennyire valószínű, hogy hazudni fog neked?
Mindenkinek más és más események okozzák a mentális problémát.
Például az esetemben az, hogy az emberek egész életemben ellenségesek voltak velem, kiközösítettek és megaláztak.
Ha ezt elmondom, akkor mennyire fogja úgy kezelni ezt mint tényt, illetve mennyire fog engem okolni az összes engem ért negatív tapasztalatot? Engem fog hibáztatni vagy valamennyire próbálnak megértők lenni, hogy igenis lehet vannak emberek akikkel nem bánnak a legigazságosabban, tegyük fel mert túl jók, túl szelídek, nem elég szépek, nem elég erősek fizikailag stb.
Testre szabottan kezelik az ilyen eseteket vagy mindenkit egyetlen procedúra szerint és ugyanazokat a tanácsokat adják mindenkinek?
Ezt a videót ajánlom, 3:16-tól érdemes nézni. Sok mindent elmond benne, ami érdekelhet egy terápiával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!