Panikbeteg vagyok amire gyogyszert szedek, ket eve nem volt mar panikrohamom, csak eros szorongasos rohamom ami egy eros hohullamban mutatkozik meg (halistennek mar csak ennyi testi tunettel jar, az agyi "kod" mellett). Most fog megjonni a menzeszem holnap vagy penteken, fogamzasgatlot szedek. Ilyenkor azt vettem eszre, hogy erzekenyebb vagyok, konnyebben felhergelem magam az agyalassal. Ez lehet az oka, hogy a napokban rosszabbul vagyok nehany napszakban? Vagy az idojaras is ratesz egy lapattal?
22/L
2019. dec. 4. 14:04
1/8 anonim válasza:
Ez csak most tűnt fel? :) igen sajna ezek ilyen napok és a front is rátesz nem egy lapáttal.
2019. dec. 4. 14:45
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem most tunt fel. :) Csak most meg rosszabb meg annal is, amilyen rossz szokott lenni. :D aztan mar riogattam magam, hogy uristen mi bajom lehet, biztos nem hat a gyogyszert stbstb. Termeszetesen ezektol a gondolatoktol meg rosszabbul leszek.
2019. dec. 4. 15:00
3/8 anonim válasza:
Hogyne. A hormon sok mindenre képes. Biztos hallottad már hogy menstruáció előtt a nők sokkal érzékenyebbek, nyűgösebbek. Ez a hormon ingadozás miatt van. Front is lehet az arra érzékenyeknél.
2019. dec. 4. 15:03
4/8 anonim válasza:
Eszembe jutott még hogy sok helyen van szó róla, hogy a fogamzásgátló elmélyítheti a depressziót, ami sokszor együtt jár a pánikbetegséggel és a szorongással. Persze lehet hogy tévedek és nálad nem erről van szó. Mindenesetre nálam a hormonok elég fura tüneteket produkálnak.
2019. dec. 4. 15:23
5/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam a fogamzasgatlora is, foleg azert, mert elmeletileg autoimmun pajzsmirigy gyulladasom van 10 eve, de doki szerint minden oke, nem kell ra gyogyszer. Valahogy nem akartam elfogadni soha, hogy ennyire felhergelem mag szimpla agyalassal, mikor elotte meg nagyobb dolgokon aggodtam es idegeskedtem, megsem volt szorongasos rohamom sem, nemhogy panikrohamom.
2019. dec. 4. 15:46
6/8 anonim válasza:
Így még tovább bonyolódik a dolog. Persze lehet pajzsmirigy is. Bár mivel nem gyógyítható betegségről van szó, gyógyszeres kezeléssel szinten tartható. De nem vagyok szakértő. Én felkeresnék egy endokrionológust.
Visszatérve a havi vérzéshez. Amióta bajok vannak a hormonjaimmal nálam is hamar elszakadt a cérna, eddig ez csak menstruáció előtt volt természetes. Bár én idősebb vagyok mint te, és tudom hogy miért van.
2019. dec. 4. 16:39
7/8 A kérdező kommentje:
Evente jarok kontrollra a pajzsmirigyemmel, ilyenkor vesznek vert es megallapitja a doki, hogy tovabbra sincs semmi. Bar szerintem nem eleg alapos, de nyilvan nem ertek hozza.
En is erzekenyebb vagyok, konnyen elszakad nalam is a cerna, azzal nem is lenne bajom. De amikor ramtora gondolat, hogy "uristen, valami baj van", kozben sehol semmi, az eleg idegorlo.
2019. dec. 4. 17:06
8/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Bár régi kérdés,de vagy még gyakori kérdéseken?Szeretnék irni privátban,ha vagy még és lehetséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!