Depresszió ellen mit lehet tenni?
Depressziós vagyok (nem, ezt nem divatból meg viccből mondom, hanem ezt diagnosztizaltak nálam és komoly.)
A pszichologusommal viszont úgy érzem nem haladunk semerre. (az eddigi összes pszichologusomnál így éreztem, hiába elismert szakemberek). Mindig úgy érzem, hogy csak megállapítják mi a bajom, aztán ülünk és nem jutunk semmire. Csak lebegünk mint gólyafos a levegőben. Nekem Segítségre van szükségem. Mert egyre rosszabb egyre nehezebb egyre fojtogatóbb. Felhozta a mostani pszichológus, hogy mehetnék pszichiáterhez gyógyszerért, de nem szeretnék gyógyszert szedni, biztosan van megoldás.
Mit lehetne tenni, hogy legalább az alapfeledataimat meg tudjam csinálni? Pl. Legalább a munkahelyemen ne tudjak menni és legalább egy keveset dolgozni. Vagy legalább néha fel tudjak kelni és le tudják zuhanyozni.
Ezt mivel lehetne elérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!