Mi lehet velem?
Én is most kezdtem az egyetemet úgyhogy nem hinném hogy bármivel is több tapasztalatom van mint neked de azért eszembe jutott néhány dolog.
Bevallom én is gondoltam már rá hogy bántok másokat (de soha nem tettem meg). Sőt szerintem sokan csinálják ezt. Leginkább ha dühösek az adott személyre. Bár ha jól ertelmeztem te nem azért gondolsz rá mert dühös lennél...
Szerintem keress magadnak egy hobbit, valami elfoglaltságot ami elvonja a figyelmedet az ilyen gondolatokrol. És ne engedd magadnak hogy bármikor elaludj. Tűzz ki egy időt amikor elmész lefeküdni és ne kelj fel túl korán sem.
A depresszióval és szorongással nekem is megvan a bajom de azért van egy pár személy akik tudtuk nélkul segítenek. Az mindenképp jó hogy anyukáddal beszélsz erről mert így tud segíteni.
Még az jutott eszembe hogy ha mondjuk önkénteskednél (bar nem tudom erte mennyi időd van) vagy segítesz főzni, takarítani stb. akkor biztosan úgy érzed hogy valami jót tettél, tehát nem vagy rossz ember. De ha ezeket nem csinálod akkor sem vagy rossz ember :)
Remélem érthető mire gondoltam abbol amit itt összehordtam.
Úgy értettem hogy túl kesőn ne kelj fel.
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!