Mi a véleményetek/tapasztalatotok a omega 3 halolaj (epa,
dha) kapszulákról?
Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni a jutavit omega3 +1200mg e vitamin kapszulát mivel mentálisan (munkámból illetve életvitel miatt) romlott az állapotom,olvastam hogy egészséges(bár az ellenkezőjét is olvastam már), intelligencia "turbózására" is alkalmas amit egyértelműen észre is vettem!De viszont mikor már kb 2-3 hete szedtem akkor hirtelen egyik este be kellet mennem az ügyeletre mert még nálam soha nem mért vérnyomási értékeket mértem. (itthon 160/100 p100 at mértem a rendelőben már volt 170/110 p 105.tavaly voltam kardiológia vizsgálaton terheléses EKG,ultrahang teljes negatív lett vér eredményem is jó lett )
De arra is gondolok hogy kint voltam 6 órát a napon dolgozni és nem vittem be túl sok folyadékot,talán ez idő alatt kb fél litert az is cukros üdítő volt enni is alig ettem...és mikor haza értem nagyon bekajáltam hirtelen és rá fél órára levert a víz mértem egy vérnyomást és ügyelet.
Persze hogy lehet, ezek a csoda szerek lehet semmire se jók, csak tönkre teszik az egészséget.
2019. nov. 9. 09:20
2/5 anonim válasza:
Azért ne általánosítsunk, hogy semmire sem jók, mert kapásból tudok neked egyet mutatni, amire tátott szájjal néznél, hogy mikre képes! Halolajat meg semmiképpen nem kellene fogyasztani, mert azon kívül, hogy szennyezett, még radioaktív szennyezett is. Hidegen sajtolni nem tudnak halat, tehát hevítéssel nyerik ki belőle az olajat, amit még különböző vegyszerekkel kezelnek! Már olyat is kimutattak, hogy férfiaknál megnő a prosztatarák kockázata azoknál, akik hosszabb ideig fogyasztják.
2019. nov. 9. 09:57
3/5 anonim válasza:
Én is így hallottam a halolajról! /mutass nekem egyet/
2019. nov. 9. 22:57
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!második válaszoló megosztanád velem mi az a csodaszer?😁az is arra jó amire szedtem a halolaj kapszulát?mert akkor kifejezetten érdekel!!!vagy ha bárki tud ajánlani valamit ami mentális leépülés ellen jó
2019. nov. 10. 22:25
5/5 anonim válasza:
Elküldtem privátban! Októberben Amerikában bemutatták a cég új termékét, jövőre itthon is elérhető lesz... Valami olyan kapszula, ami serkenti az agyat.. Egyik ismerősöm kint volt a rendezvényen és bolondozott, hogy bevette a kapszulát és már a relativitás elméleten járnak a gondolatai :) De komolyra fordítva a szót; ismerve a cég eddigi termékeinek a minőségét, biztosan valami nagyon tökéleteset alkottak ismét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!