Hogyan lehet kijönni az állandó szorongásból? /részletek lent/
Kb.1 hónapja szinte megállás nélkül szorongok, helyzettől függetlenül.
Szedtem egy antibiotikumot, ennek a mellékhatása volt a rossz hangulat és a szorongás. Először azt hittem, hogy csak a szedés ideje alatt lesz jelen, azonban nem múlt el utána sem.
Egyetemista vagyok, a szorongás és a negatív gondolatok (hogy sosem lesz vége ennek az állapotnak) akadályoznak a tanulásban, órákra is a lehető legkevesebbre járok be. Ez persze tovább növeli a szorongásomat, mivel nem vagyok felkészülve a számonkérésekre.
Egyedül lakom, imádtam itthon lenni egyedül, de most itthon is csak szorongok a semmitől, nehéz lefoglalni magamat, amióta ez helyzet van azóta nem tudok nyugodtan leülni mondjuk megnézni egy filmet, vagy bármit csinálni ami kikapcsolódás lehetne.
Szedek Sedacur Fortét, Remotiv Extrát, alkalmanként 0,25-ös Xanaxot. Elkezdtem járni pszichológushoz, kognitív viselkedésterápiát javasolt.
Tudom, hogy a legjobb az lenne, ha lefoglalnám magamat, de a gondolataim nem hagynak koncentrálni semmire sem.
Nagyon szeretnék már megnyugodni, és onnan folytatni normálisan az életemet ahol elcsúszott ez az egész. Olyan mintha nem lenne kiút.. :(
Mit tehetnék, hogy gyorsítsak a gyógyulásomon? Van valaki, aki hasonló helyzetben volt és meggyógyult?
20/L
Nincs ennek valami oka?
Nekem ami a legjobban bejött az a mozgás volt, 1 inkább 2 óra kemény edzés, akár naponta.
Elég sokat változott az életem hirtelen, bejárós lettem egyetemre (tavaly kolis voltam de nem szerettem és ott hagytam), volt egy rövid kapcsolatom is most ősszel, amiben nem éreztem magam jól, de már szakítottam. Nagyon túlzsúfolt volt az elmúlt 2 hónapom, lehet besokalltam ettől és ez hozta elő.
Köszi a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!