Pánikbetegek, mennyire érzitek pontosnak egy pánikrohamnak ezt az ábrázolását?
TRIGGER WARNING! A VIDEÓ MEGTEKINTÉSE ESETLEGESEN KIVÁLTHAT EGY PÁNIKROHAMOT!
A videó angolul van, de beállítható hozzá magyar felirat is. Véleményem szerint zseniálisan reprezentálta azt, hogy milyen átélni egy pánikrohamot a sok közül. Szinte minden tünet kivétel nélkül benne van. Már régebben is láttam ezt a videót, azonban most egy pánikroham kellős közepén játszottam le, nem volt olyan szó, amivel ne tudtam volna azonosulni.
Ti mit gondoltok?
Amit említesz, a hideg/meleg hullámokat kevesen sorolják a pánikroham tünetei közé, pedig jelen van.
Nekem a végtagjaim eljegesednek, nem tudok hozzáérni senkihez, mert annyira hideg a kezem, hogy mindenki reflexszerűen elugrik tőlem, amint megérintem a bőrüket. A fejem pedig olyan, mintha lángra lobbant volna, mintha 40 fokos lázam lenne.
A pánik roham, és a pánik betegség két különböző dolog!
A p.betegség a hírmolekula szinttel kapcsolatos, ezért antidepresszáns is szükséges lehet. A p.roham mélylélektani pszichoterápiával gyorsan, eredményesen gyógyítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!