Honnan lehet tudni, hogy a pszichológus jó választás volt, ha még nincs összehasonlítási alapom?
És neki kell megválaszolni, vagy olyan amin otthon sokáig gondolkozok?
Most pont, hogy attól jutottam erre a lelki világra, hogy állandóan rágódok valamin, régi kérdéseken, mit hogy kellett volna másképp csinálni, jövőbeli dolgokon.
Neki kell megválaszolni legtöbbször a kérdéseket. Néha esetleg adhat "Házifeladatot" de én azt nem szeretem, mert szerintem nagyon be lehet spirázni tőle, ha véletlen valamibe beletapintott, amiről még nem tud, mivel még csak felszínes a kapcsolat.
Nekem arra volt jó, hogy felhívta a figyelmemet kérdésekkel olyan gondolkozási mintákra, amik egészségtelenek voltak. Kérdésekkel rávezetett jó pár dologra, megnyugtatott más dolgokkal szemben, de tulajdonképpen ebben végig én csináltam a "munkát" ő csak kérdezett. Én meg elkezdtem hangosan gondolkodni és egyszer csak rájöttem dolgokra. Persze ez nem ilyen könnyű, voltak ott több órás sírógörcsöktől kezdve minden, de most sokkal jobb.
- Tudsz-e őszinte lenni hozzá?
- Jobban érzed magad, miután pár alkalommal voltál nála?
Tudd meg, hogy kiképzett terapeuta-e, ha igen, milyen módszerre.
Ha nem, felejtsd el, mert akkor csak beszélget. Ha analitikus, még beszélni is alig fog.
A legjobbak az integratívok, és a transzperszonálisak, esetleg a hipnoterapeuták.
A jók sem drágábbak, mint a gyengék.
10 ezer egy alkalom, de a környékben a többség 20 ezer / alkalom.
Klinikai szakpszichológushoz megyek, más egyébről nincs fogalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!