Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha egy évvel ezelőtt vagyis...

Ha egy évvel ezelőtt vagyis 2018 ba a korhàzba pànik betegséggel diagnosztizàltak akkor ha 3 EKG-t csinàltak szóltak volna ha lenne valami szívemmel?

Figyelt kérdés
Annyira aggódom a szívem miatt hogy bàrmi van vele nagyon rosz néha magas a pulzusom néha normàlis meg néha mintha szédülnék de csak akkor ha gondolok rà ha valaki elkezd beszélni velem és lefoglal màr nem érzem meg .Meg néha érzem ahogy dobog a szívem lefekvéskor meg ilyen .
2019. okt. 25. 04:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Jaj el felejtettem irni hogy korhàzba ekgztak meg és vettek vért is ha komolyabb bajom lett volna szóltak volna? amugy meg egy évig tünetmentes voltam de megint elé jött
2019. okt. 25. 04:03
 2/5 szántóvető ***** válasza:
100%
ezek a pánikbetegség tünetei.ezek szerint nem használ a kezelés tehát irány az orvos.
2019. okt. 25. 05:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Komolyabb szívbetegséget jelzi az ekg, a vérvétel is utalhat rá. A leírásod alapján nálad ez idegi alapú és pont a túlzott aggodalmad váltja ki. Próbáld hanyagolni a témát, ne gondolj rá és elmúlik.
2019. okt. 25. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen az a pánikroham ?

Leírod, hogy mit éreztél ?

És jó rá amúgy a citrom(hély) meg pl. a bors hogy enyhítse ?

Mert úgy hallottam , hogy igen

2019. nov. 4. 00:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Aha, értem.

Köszi a részletezést!

2019. nov. 15. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!