Budapesten valaki tud jó pszichológust?
Szia!
Együd Pétert jó szívvel ajánlom, de nem tudom, van e kapacitása új páciensre. Maximálisan elfogadó, ha érdekel, írj, és megadom az elérhetőségét.
Tudom nem a kérdésre válasz, de nem bírtam ki, hogy a gondolatom ne írjam le:
Elég baj az, hogy a XXI. században itt tartunk, hogy olyan pszichológus kell, aki "támogató a melegekkel". :(
Mintha azt mondanám, nekem olyan szakemberre van szükségem, aki elfogadja, hogy barna a hajam..
Természetesen ez nem a te hibád, ez társadalmi betegség, hogy kirekesztőek "vagyunk" azzal, aki az átlagostól különbözik.
#2 Nagyon nagyon igazad van :( Ez eszembe sem jutott, mert annyira természetes volt, hogy a kérdező eszerint válogat. Ez is gáz, hogy már nekem, válaszolókènt sem meglepő. :/
#1 voltam.
hát, én már voltam legalább 8-10 pszichológusnál, de mindegyik elfogadó volt ezzel a témával kapcsolatban
egyébként a pszichológuskeresőn írd be problémának a szexuálpszichológiát, úgy biztosan olyanokat fog kidobni, akiknek kb mindennapos, hogy ilyen témával kell foglalkozniuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!