REMERON 30mg antidepresszánst szedők:Ti híztatok a gyógyszertől? Kérlek osszátok meg a tapasztalataitokat! (lásd még:lent! )
Citapram antidepresszánst szedtem,de volt pár kellemetlen mellékhatása,plusz altatóra is szükségem van,ami miatt a pszichiáter most átállít Remeron-ra.Eddig nem nagyon volt étvágyam,le is adtam az elmúlt fél évben 15 kilót,ami rám fért bőven,viszont mióta a Remeront szedem,úgy érzem,többször vagyok éhes.Utánaolvastam pár fórumon,ahol többen is írták,hogy rengeteget híztak a gyógyszer szedése alatt.Mások azt írták,hogy ez hülyeség,ők nem híztak egy dekát sem.Én nem akarom visszaszedni a leadott súlyfeleslegemet,nem csak esztétikai okok miatt,hanem az egészségem miatt sem(szívproblémáim vannak).Tisztában vagyok vele,hogy ahány ember,annyiféleképpen reagál a gyógyszerre,és annyiféle véleményt fogok hallani,de mégis:leírnátok a tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban?
És egyébként úgy általánosságban mi a véleményetek a Remeronról?Mennyi idő után éreztétek a hatását?A hosszú távú szedése után is megmaradt a szedatív (altató) hatása?(Xanax SR-t is szedek mellette 1,5mg/nap adagban).
A válaszokat előre is köszönöm!
25/L
Hízni gyógyszertől nem lehet, csak a bevitt és leadott kalóriák különbségétől (sok kaja és kevés mozgás).
Ne egyél többet, mint előtte.
Azért kérdeztem, mert nem mindegy, hogy mire szeded, semmi rossz indulat nem volt benne.
Nem akarom az olcsó közhelyeket felsorolni, de pszichológussal nem próbálkoztál még? Ezeknek a gyógyszereknek több mellékhatásuk van, mint jótékony...:(
12:18-as:Ne haragudj,én sem bántásnak szántam a válaszomat,egyszerűen csak furcsálltam,hogy miért fontos ez:S
Dehogynem,az öngyilkossági kísérletem után legelőször pszichológushoz fordultam.Két okból lett szükségem gyógyszerekre is: az egyik,hogy a pszichoterápia elkezdése előtt meg kellett volna ígérnem a pszichológusnak,hogy a terápia alatt nem próbálkozok újra öngyilkossággal,de nem tudtam megígérni,a másik pedig,hogy a szorongás nekem már majdnem egy éve komoly fizikai tüneteket is okoz (reflux,remegés,alvászavar,menstruációs zavarok,stb.)Tehát a gyógyszerek szedésével párhuzamosan pszichológushoz is járok.Csak most tartok tőle,hogy a Remerontól hízni kezdek,ami nagyon nem lenne jó...:(
11:38-as
Ő írta, hogy éhesebb, tehát többet eszik (enne).
Háborúban vagy szegénységben meg úgy látszik nincsenek ilyen mellékhatások.
Szia!
Egy picit régen volt, remélem jól vagy.
A remeron hatóanyagát kezdtem el szedni hasonló gond miatt, mint ami neked volt.
Neked mennyire vált be a depresszió/ szorongás dologra?
A 4. szem után vagyok, érdeklődnék igazából, mi volt a te véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!