Van itt olyan akinek sikerült ki lábalnia ebből és melyik gyógyszerrel pszichiáterrel?
Figyelt kérdés
Roschar teszt mmpi teszt szondi teszt eredménye hogy generalizált szorongásom van.Gyógyszerek amiket szedtem: Zoloft, Paroxat,Kvetiapin,Cipralex,Mirtazapin,Zyprexa,most Cymbalta de nem érzem h használna bármit is reggel idegesen kelek egésznap ideges vagyok ez annyira lefáraszt h motiválatlan és kedvtelen vagyok nem akarom így leélni az életem.Homeopátiát próbáltam kineziológús természet gyógyász stb de semmi. Félek h ez a sok stressz tönkreteszi a szervezetem.2019. okt. 13. 19:45
1/4 anonim válasza:
Én ennyi bogyit nem szedtem de kezetfoghatnánk sajnos. Nekem sem használt semmilyen terápia meg bogyó meg vitamin meg életmódváltás meg semmisem. :(
2/4 anonim válasza:
Nekem a pszihoterápia segítségével sikerült háttérbe szorítani. Bár ahhoz be kell feküdni a kórházba
3/4 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy csak kórházban kezelhető!
A mélylélektani terápia (KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi, Ericksoni módszerek) heti egy alkalommal gyorsan meggyógyíthatnak (7-15 alkalom).
4/4 anonim válasza:
Szia! Nem a pszichoterápia segített valamennyire, bar teljesen nem szüntette meg. De még jarok, úgyhogy reménykedem, hogy egyre-egyre jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!