Hogyan tudnam a panikrohamokat lekuzdeni, elkerulni? (oka lent)
Figyelt kérdés
Rengeteget szorongok uj tarsasagban de altalaban elszoktak mulni,lassan de feloldodok..viszont van egy problemam,mas szituacioban meg nem talalkoztam panikrohammal vagy ilyen eros szorongassal, mint emberek elott beszedet mondani,felolvasni egy koszontot, esetleg felelni. Amint meghallom az egyetemem vagy valahol hogy beszeljek masok elott egy masodperc alatt elkap a panikroham elkezdek izgulni, ver a viz,nem kapok levegot,bepanikolok es ramjon a roham..az oka hogy egyszer nagyon beegtem erettsegi szobelin es azota stresszelek nehogy eloforduljon es amint meghallom hogy beszed vagy feleles bepanikolok.Probaltam itthon tukor elott beszedet mondani stb siman ment viszotn tarsasagban megszolalni sem:(Hogyan gyozhetnem le?milyen tanacsokat tudnatok adni?esetleg ha rohamom van mivel tudom mihamarabb leallitani?2019. okt. 13. 15:47
1/4 anonim válasza:
2/4 anonymousreview60 válasza:
Triviális: pszichoterápiával. És ha az önmagában nem elég, akkor kezdetben gyógyszerrel.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Semmi mas nem valt ki belolem ilyet csak ha tarsasag elott kell szerepelnem,remelem sikerul kontrolalni annyira h ne kapjak minden alkalommal ez esetben hetente rohamot.
2019. okt. 13. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!