Szorongásra gyógyszer?
Figyelt kérdés
Szorongásra tudnátok ajánlani valamilyen vény nélkül kapható gyógyszert ami segít is?
Félek utcára menni, elmenni a boltba, bárhová.
Régebben már volt ilyen akkor elmúlt most megint visszajött a különbség az hogy akkor ha valaki volt velem az segített.. már az se segít akkor is szorongok és félek ha van mellettem valaki és úgy kell kimozdulnom.
Emiatt dolgozni se tudok.
Dolgozom rajta hogy jobb legyen.
"Menj pszichológushoz" tipúsu hozzászólást köszönöm de nem kérek. Voltam. Nem is keveset. Nem lett jobb.
Kérem csak olyan írjon akinek használt az adott gyógyszer vagy kúzdött/küzd ilyen problémával.
2019. okt. 8. 12:45
11/13 piku78 válasza:
Én antidepresszánst tudok ajánlani.Igaz,nem vény nélkül kapható.Kiszedi belőled a szorongást.És az abbahagyása sem vészes.
12/13 anonim válasza:
A feleségem ilyesmivel foglalkozik, megkérdeztem tőle. Azt mondta, hogy szorongással nincs konkrét tapasztalata, de pánikbetegséggel, depresszióval és más mentális betegségekkel van. Általában a krill olaj, noni és a regenor segített rendbe jönni. Esetleg megadhatom az elérhetőségét, ő jobban ért hozzá.
13/13 anonim válasza:
na szóval: omega 3, csonterősítő(tartalmazzon k2-t), valami vitamin kombó pl centrum, c vitamin, bár hosszútávon ne szedd egyszerre bontsd le később úgy hogy 2-t szedsz változatosan, majd nem szedsz semmit, e mellé lehet levendula tea, ha levert vagy nagyon keverd koffein tartalmú teával, feküldj ki egy pokrócra cukros szarok helyett vízzel és hallgass videót szakembertől a szorongásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!