Dr. Almási Kitti e-mail címe?
Figyelt kérdés
Több youtube videójában említi, hogy egy "néző írta levélben..."
Van egy történetem amit szeretnék megosztani vele, mert úgy érzem sok embert érdekelhet a válasza, talán gyakori probléma. Viszont sehol nem találom az elérhetőségét.
A facebook oldalán nem látok elérhetőséget/levélküldési lehetőséget, se a youtube csatornáján. A hivatalos oldalán lehet neki írni, de azt kéri, hogy csak az előadásokkal kapcsolatban írjanak neki.
Hol tudok neki üzenni? Mi az e-mail címe?
2019. okt. 3. 19:17
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt én is megtaláltam ahogy írtam is: "A hivatalos oldalán lehet neki írni, de azt kéri, hogy csak az előadásokkal kapcsolatban írjanak neki."
De azért köszönöm!
2019. okt. 3. 19:25
3/4 anonim válasza:
Pont a napokban volt egy fb posztja erről, hogy annyi levelet kap, hogy már nem tud velük mit kezdeni, és jelezte azt is, hogy ez nem ér fel egy személyes találkozással.
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok. Lejjebb görgetsz, ott a mail cím...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!