Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy skizofrénnek milyen...

Egy skizofrénnek milyen téveszméi lehetnek? (Példák és tapasztalatok)

Figyelt kérdés
Legdurvábbakra is kíváncsi vagyok. Esetleg így is felismerhető a környezetben zéró kontankt nélkül akár?

2019. szept. 23. 15:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
30%
2019. szept. 23. 16:06
 2/22 A kérdező kommentje:
Saját tapasztaltra, saját véleményre lennék kíváncsi, nem a Wikipédiára, de azért köszi.
2019. szept. 23. 16:08
 3/22 anonim ***** válasza:
6%

Tudom, nem véletlenül írtam neked a wikis cikket.

Nézd, aki skizofrén az jó passzában sem fog a neten írogatni, mert a személyisége nem bírja el, még a Facebookot sem, és egyéb más felületet sem. Azért írtam a téveseszméket (a skizóról is olvashatsz elég sokat, ha a megfelelő szöveggel rákeresel) így, mert nem fogsz hiteles válaszokat kapni egyetlen skizofréntől sem.

2019. szept. 23. 16:21
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer leírtam valakinek a skizofrénia hátterét de törölték a moderátorok. Pedig semmilyen linket nem osztottam meg.
2019. szept. 23. 16:27
 5/22 A kérdező kommentje:
2# Ja, tudom sajnos, de nem tőlük várom a választ, hanem akik kapcsolatban állnak velük.
2019. szept. 23. 16:39
 6/22 A kérdező kommentje:
3#**
2019. szept. 23. 16:39
 7/22 anonim ***** válasza:
Azt mesélte egy ismerős, hogy úgy gondolta lakik valaki a fejében, aki irányítja.
2019. szept. 23. 18:51
 8/22 Gabóca Kabóca ***** válasza:
Volt párom nagybátyja skizofrén.Most már nem mondogatja a fura dolgait de kb. 20 éve azt mondogatta hogy a villanyvezetékeken keresztul megfigyelik ée irányitani akarják a gondolatait.Szerinte 1994-5 korol tortént valami mert hogy a fák tonkrementek,megváltozott az éghajlatunk és őt tonkretették gyogyszerekkel.Volt pszichiátrián éveket és tényleg telegyogyszerezték.Most semmit nem szed...Iszákos,láncdohányos.Vagy jobban van vagy csak nem akar beszélni rola.
2019. szept. 23. 19:33
 9/22 anonim ***** válasza:
61%

Hát leírom akkor remélem nem törlik a válaszomat.

A szervezett zaklatás vagy másnéven skizofrénia,azért lett kitalálva hogy zavartalanul kísérletezzenek ártatlan embereken. Léteznek úgymondd hang fegyverek amiket már bemutattak iskolákban is,képesek hangokat és képeket közvetíteni az agyba. Egy célszemély felvette hogy frekvenciás hang adással küldik ezeket az agyba,és kajra felvették. Szó szerint végig hallgattam. Na szóval a lényege annyi hogy először traumatizálják a célszemélyt,kiválasztanak valakit,pl egy olyan embert akinek nincsenek szülei,ha pedig vannak akkor olyan környezetbe teszik ahol folyamatosan traumáknak lesz kitéve. Így traumatizálódik. Amikor az alap személyiséget trauma éri akkor tudathasadás történik így kialakul nála a disszociatív személyiségzavar azaz másképpen fogalmazva a többszörös személyisége. Ezt hívják Monarch programozásnak vagy másnéven ez az Mk ultra féle projekt.

A szervezett zaklatást a pszichopaták találták ki. Nagyon könnyen betudtak illeszkedni a társadalomba. Magukhoz hasonlóvá tették az embereket. Így ha valaki bármilyen érzelmi reakciót is mutat

Azt elküldik pszichológushoz mondván hogy paranoiás vagy fóbiás vagy beteges az az érzelmi reakció. Tökéletesen bemutatja ez a mai társadalmat is. A kommunizmus,a nacionalizmus, az 1.-2. Világháború is az ő érdekük volt. Hitler is a tagja volt ennek a rendszernek. De elárulta az emberei és öngyilkos lett. Sztálin azért volt paranoiás mivel őt tényleg figyelték a kommunizmus alatt és megparancsolták neki hogy végezze a dolgát. Valójában pedig megölték őt amikor elakarta mondani a nagy világnak ezt a dolgot. 1953-ban a külügyminisztere ölte meg és úgy állították be hogy rátaláltak és szívrohamban halt meg. Ma már csak az lehet boldog akinek megengedik. Azért tudnak erről mivel direkt azt akarják hogy tudjunk erről és a célszemélyek egyre többet szólalnak fel ez ellen. De ha meg mernek szólalni jön a paranoid skizofrén diagnózis. "Mi soha nem vetemednénk arra,hogy elhallgattasuk azokat akik nem értenek egyet velünk." Találd ki hogy ezt ki mondta és hogy miért. Mert ez egy rabszolgaság. Mindig is az volt. Csak az emberek nem látnak át a dolgokon. Nem tudják hogy egyes embereken,egy egész nemzetet rabszolgaságban tartanak. Ők a politikában is résztvesznek. Embereket juttatnak hatalomra. Az Új Világrend már itt van. A célja a népességcsökkenés is. Lásd csökken a népesség. Úgy gondolják hogy az emberiség 80%-a felesleges.

Egyenlőre ennyi elég. A szervezett zaklatásról mélyebben olvashatsz. Szívesen.

2019. szept. 26. 16:12
 10/22 anonim ***** válasza:
33%
Megismerkedett a valós szerelmével az esküvőjén titokban.
2019. okt. 5. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!