Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Itt mindenki pszichiáternek...

Itt mindenki pszichiáternek érzi magát?

Figyelt kérdés
Itt mindenki meg tudja fejteni a kérdezőről hogy depressziós,szociopata stb pár sorból.Ha valaki agresszív,érzéketlen már mindenki levágja hogy az bizony antiszocális személyiségzavar miközben ezt megfejteni még az orvosoknak is időbe telik.De hát ti mind életművészek és többdiplomás doktorok vagytok ugye?
2019. szept. 21. 23:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki orvos, szakember válaszát várja, az ne itt kérdezzen. Ez nem sz orvos válaszol rovat.
2019. szept. 21. 23:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Végülis az interneten arcnélkűl lehetsz bárki.Van itt nekünk profi párkapcsolati tanácsadónk,sokat tapasztalt szociológusunk és a többi és a többi..
2019. szept. 21. 23:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Értem én de nem tudom minek szociopatáznak le minden érzéketlen embert.
2019. szept. 21. 23:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Meg a másik,itt aztán az embernek nem lehet komoly baja mert biztos "unatkozó tini" aki nárcisznak vagy valami hasonlónak érzi magát.
2019. szept. 21. 23:22
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Kérem nyugodjon meg, és mondja el mit érez.

Meséljen a gyerekkoráról...

2019. szept. 22. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

#4 mert 99%-ba valóban unatkozó h-lyegyerekek és figyelemre éhes pszihopaták irogatnak ki olyan kétdéseket amik kilométerekről büzlenek.

Akinek komoly gondja van az nem itt ebbe a pöcegödörbe akar segitséget kérni. Pont azért amit irtál, hogy a sok eset még az orvosnak is több hónapjába vagy évébe kerülne.

2019. szept. 22. 12:23
 7/13 A kérdező kommentje:
És azok közül melyik igazi "pszichopata"?
2019. szept. 22. 12:41
 8/13 anonim ***** válasza:

#7 passz. Mivel nem vagyok pszihiáter.

De azért le lehet vágni, hogy melyik kérdés full trollkodás, melyik az ami kitaláció és lehet csak nagy sokára de a manipulativ kérdések is bebuknak egyszer.

Hogy ez miért jó, arról fogalmam nincs. Lehet azért mint a karakteres videójátékok...szeretnek más bőrébe bujni...

2019. szept. 22. 12:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Nos,én személy szerint szeretem a szerepjátékokat de nem gyakorin akarok szerepet játszani.
2019. szept. 22. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:

#9 ok. Téged egyelőre nem is nevezett senki kamusnak.

Hogy más kérdésednél mi a helyzet azt nem tudom.

Ahogy azt se az emberek mi miatt irkalnak ide, vagy hogy miért adják ki magukat mindentudónak, vagy épp valaki teljesen más személynek...

2019. szept. 22. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!