Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Zoloft Stimuloton Sertadepi...

Zoloft Stimuloton Sertadepi Sertralin hatóanyagú Antidepresszánst írtak fel depresszióra, szorongásra, alvászavarra. Reggel 50 mg-ot . Ki mennyit szed belőle? Mennyi idő után érezhető a hatása? Milyen mellékhatások várhatók?

Figyelt kérdés
Depresszió Szorongás Zoloft Stimuloton Sertadepi Asentra

2019. szept. 19. 15:18
1 2
 11/17 Bogáncska00 válasza:
100%

Szia! (a panaszaim ezek voltak: folyamatos szorongás, feszültség érzés, soha nem éreztem magam nyugodtnak, nem tudtam odafigyelni a munkámra, vagy egy könyvre, csak filmek tudtak kikapcsolni. amúgy jó alvó vagyok, de akkor nehezen aludtam el, és ha éjszaka felébredtem, már nem tudtam visszaaludni. Hol hasmenésem volt hetekig, hol szorulásom. És sokszor csak üres szemekkel bámultam magam elé,ahelyett, hogy a feladatomra koncentráltam volna.)

Én két hétig 50 mg-ot szedtem Stimulotonból, de nem történt semmi, aztán 75 mg-ot, akkor már kicsit jobban éreztem magam, elmúlt az alvászavarom, de a bizonytalanság érzés és folyamatos feszültség megmaradt. Még emelt a pszihiáter, így 100 mg hetekig szedése után végre úgy éreztem magam, mint a panaszok előtt. Így félévig szedtem, és jól éreztem magam. Akkor elfogyott a felírt adag, és visszamentem, megbeszéltük, hogy lefelezem. Most tehát 50 mg-ot szedek, és így is jó. Célom, hogy teljesen leálljak vele, de nem siettetem, majd még ezt is felezni szeretném előbb.

2020. okt. 25. 18:29
 12/17 Bogáncska00 válasza:
100%
jah, mellékhatás: menstruációs zavarok (hol másfél hónap kihagyás volt, hol egy hónapban kétszer jött meg, hol három hétig tartott). Amint visszamentem 50mg-ra, elmúlt ez a mellékhatás.
2020. okt. 25. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok, hogy vagytok? Szeditek még?
2023. jan. 22. 18:07
 14/17 anonim válasza:
Sziasztok! Én negyedik hete szedem, hozott javulást, de még vannak pánikrohamok. Harmadik hete 50 mg-t szedek reggel. Előtte egy hétig 25 mg-t szedtem. Várhatom még a javulást, vagy ez nem működik nekem?
2023. febr. 9. 13:32
 15/17 anonim ***** válasza:

14.

50mg kevésnek tűnik, a 25 végképp az volt. Egészen 2-3 hónapig javul még lassan.

2023. febr. 9. 15:03
 16/17 JuDo5 válasza:

Haliho Mindenki!

Főleg utolsó aki ide írt.

Javultál? Hogy hatott a Stimuloton? Bevált?

Én 3 hete szedem 50mg, jobb, de nem az igazi. Szédülök enyhén, pedig arra szedem, idegi alapú pánikolós szédülésre.

febr. 4. 22:51
 17/17 anonim ***** válasza:

15.vagyok.

Én már több mint 10 éve szedem, mivel teljesen bevált.

febr. 5. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!