Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem enged köszönni az oldal,...

Nem enged köszönni az oldal, de vegyétek úgy, hogy megtettem. Kérlek, mondjátok el erről a véleményeteket! Mitől lehet, és hogyan lehetne megszüntetni/csökkenteni?

Figyelt kérdés

Szóval már kiskoromban is más dolgok érdekeltek, mint a többieket. Igazából sok mindenkit idegesítettem, mert nagyon érdekelt és érdekel minden és ha nekiálltam(ok) beszélni akkor több órán át is tudok beszélni bármiről. Kisgyerekként is érdekeltek a gyilkosságok és a nyomozások, ez máig nem változott ezért nagyon sokszor ilyenekről beszélek és gondolkozom. Nagyon szégyenlős vagyok és szinte semmi önbizalmam nincs, ha nagyobb csoport (Akár 2 ember) előtt kell beszélnem, dadogok, izzadok és izgulok. Valamint néha előfordul velem, hogy utazok valahova, és elgondolkozom, és akár több óra is kiesik, utána nem tudom, hol vagyok és hogyan kerültem oda. Van valami tippetek, vagy bármi, hogy megváltozzak?

16 éves vagyok egyébként Köszönöm!

2019. szept. 15. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Rendvédelmi irányba orientálódj tanulmányokkal és tanulj bűnügyi helyszínelőnek. Ott sok sikerélmény érne és azt hiszem az a legfontosabb az életben, hogy sikerélmény legyen és szeressük, amit csinálunk.
2019. szept. 15. 20:31
 2/2 hosszúhajú ***** válasza:
ennyiből biztos nem tudjuk de arra asszociáltam hogy egy asperger szindrómás is ilyen, más érdekli mint a többi gyereket, és arról ami érdekli, arról annyit képes beszélni hogy észre se veszi, elunják őt, és sokkal jobban elvan ezekkel a dolgokkal mint az emberi kapcsolatokkal, amiket kerülhet is, a gondolatai is egy helyre fókuszálnak, de abban profi... keress rá, asperger szindróma.
2019. szept. 23. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!