Van itt valaki olyan aki küzd az idegesség, a szorongàs és a pànikzavarral?
Első sorban az érdekelne aki orvosi segítség nélkül, ki tudott màszni a gödörből. Tapasztalatok, növényi alapú nyugtatók, önismereti könyvek stb.
Június óta küzdök vele, de nem tudok megszabadulni tőle, ideig, óràig el vagyok, úgyhogy nem idegelem magam, de aztàn jön valami egyik pillanatról a màsikra és ideges vagyok. Eddig Valeriana relaxot szedtem, de tegnap(egésznap jól voltam, csak este lettem ideges amikor apum haza jött a munkàból és elmentünk este koncertre ahol volt egy enyhe pànikom, de inkàb nagyon-nagyon erős szorongàsnak mondanàm) meg ma
is elfelejtettem beszedni. Anyumnak hiàba mondanàm el, hogy mi van a fejemben, nem hiszi el, ràm fogja, hogy hisztis vagyok, meg hogy csak kitalàlom. Annyira kiszeretnék belőle jönni és újra a régi szeretnék lenni mint àprilis-màjusba. Ezt az egész idegeskedést egy szédülés előzte meg amitől azóta is paràzom és bebeszélem magamnak, meg a sok súlyos betegséget is. Aki ilyennek küzd légyszi segítsen, mert én nem tudok magamon, de ki szeretnék ebből màszni, mert nem jó ez nekem.
Hány éves vagy ?mert ha 18 alatt vagy akkor
Csak gyógynövény lannejo szedni csá ezek nem nagyon
Hatnak én 5-6 szorosát is szedtem az összes felének
Szinte csak placebo hatás a van sajnos hamar elmúlik
Orvos írhat szorongás oldot dehát fiatal vagy meg kell
Gondolni mert ha idősebb leszel mi fog hatni
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!