Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan valaki köztetek aki...

Van olyan valaki köztetek aki lerakta az antidepresszánst és vagy a rivotrilt magától vagy orvosi segítséggel? Milyen tanácsokat adnátok olyannak aki el akarja hagyni ezeket és óvatosan akarja csinálni?

Figyelt kérdés
Ripedont szedek napi másfél szemet, fél reggel este egy, rivotrilt 0.25este. és még tegretolt reggel fél, este egyet. amikor elhagytam őket teljesen nagyon dúrva elvonási tünetek jelentkeztek mint a filmekben: izzadás éjjel, nem alvás, rémálmok, negatív képzetek stb. rémisztő volt nagyon. aki szed ilyeneket, volt hasonló tapasztalata? Jövőre babát tervezünk, fontos lenne .

2019. szept. 1. 14:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
egyelőre nem változtatok az adagokon, reggel a fél már elég csökkentés. este bevettem a felet és aludtam 3órát se és felkeltem, nekem az alvásmegvonástól meg pánikolós leszek. bevettem a másik fél adagot. függő lettem. ez van. dokihoz elmegyek 13.-án. köszi a kommenteket. ezek tényleg veszélyes drogok, sajnos most muszáj szednem. van esetleg valaki aki ezeket szedi?
2019. szept. 3. 07:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
máj. 26. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!