Mi fog történni?! Anorexia miatt kórház. (lent)
Augusztus 28-án kerültem be a felnőtt zárt osztályra anorexia miatt.
Tegnap engedtem át a félig nyílt osztályra,alapból napi max 1 nutri maxon éltem már jó ideje,inni nem iszom szinte semmit.(ennek komolyabb oka van)nem is piszkaltak a zarton,csak infúziót kaptam és kész.
De most hogy kint vagyok,azt mondták,hogy 2 nutri maxot kell megigyak,és hétfőig nem fogyhatok mert vissza visznek a zárt osztályra...most ennek mi értelme van?!
Direkt azért tettek át,mondván a zárt nem anorexiasnak való...
Velem nem közöltek ilyen megállapodást,semmi papírt nem olvashattam el,mindent úgy kellett alá írnom...
Ha ne adj isten tényleg vissza raknak ott mi fog történni?!
19/L
Nyílt osztályon minimum fél év a kezelés és enned kell, ha akarsz, ha nem. Persze, ezt ne úgy képzeld el, hogy tömni fognak, mint a libát, hanem fokozatosan építik fel az étrendet. És figyelni fognak, ott kell enned a nővérek előtt, nem bújhatsz el, hogy kiöntsd a wc-be..
Ha nem vagy együttműködő, akkor vagy zárt osztályra vissza, vagy hazaküldenek "éhen halni".
Jezusom.
Engem 12x kezeltek már gyereken de felnőttön most először anorexia miatt.
Nem szeretnek fel évet bent lenni😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!