Figyelembe veszik e itt az oldalon ha a kérdező nyugdíjas és egy fiatalnak nevetséges a kérdés?
Figyelt kérdés
Programozást, matekot, angolt tanulok, hogy ne butuljak el öregségemre, de aktív koromban ezeket nem gyakoroltam.2019. aug. 27. 16:51
1/4 anonim válasza:
Nem tudom. Mindenesetre jó látni hogy ilyenek foglalkoztatnak. Programozásbol nem vagyok jó, csak kicsit értek hozzá, de matekból kérdezz nyugodtan, ha nem kapsz normális választ, mert elemző matematikus vagyok.
2/4 anonim válasza:
Mint mindenhol ezen a foldon, vannak itt is rendes emberek es kevesbe rendesek. Aki joindulatu az figyelembe fogja venni a korat!
3/4 anonim válasza:
Normális kérdésre általában normális válasz szokott menni. Egyébként a fiatalok többsége nem tud programozni és hülye a matekhoz, szóval amíg nem azt kérdezi meg az úr, hogy 2x2 az ugye öt addig nem lehet baj.
4/4 anonim válasza:
De cuki:) talán lesznek bunkók, de hol nem? Valaki biztosan fog segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!