Mindig is érzékeny voltam, de most úgy érzem, húztam egy falat magam köré. Hogy lehet ezt lebontani?
Csak rajtad múlik, hogy még tudsz-e nyílni, én talán azt javasolnám, hogy kezdj el fokozatosan többet mesélni másoknak az életéről. (Nyilván nem megy ez egyik napről a másikra, de mondjuk kezdheted azzal, hogy ha megérkezel a barátaihoz, vagy találkozol valakivel, elmeséled az utadat, mondjuk hogy pont jött a kalauz, vagy késett a vonat, vagy azon gondolkoztál egész nap, hogy mit evett a hörcsögöd pár éve, és mekkora már hogy még mindig rajta jár az agyad. Szerintem érted mire gondolok. Ha ilyenekről tudsz beszélni, az érzéseiről is fogsz tudni. ( Azért ne ömmlessz rá minden felesleges lelkis dumát a szembejövőkre) Egyébként egyáltalán nem baj, ha zárkózott vagy, a legtöbb ember (tapasztalataim szerint) csak két-három embernek nyílik meg igazán.
Szerintem ennek nem az önértékeléshez, hanem egyfajta "önvédelemhez" van köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!