Felállok és nagyon durván elszédülök. Ez normális?
Sziasztok! 1-2 éve észrevettem magamon, hogy ha hirtelen felállok elszédülök. De nem úgy szédülök el mint a többi ember... általában nem hallok (rendesen azt se tudom, hogy hol vagyok. Ez pont ma volt, amikor anyukámnak kellett megtartania, különben bevertem volna a fejemet. Nem bírtam állva maradni, és ő folyamatosan a nevemet mondogatta, de én meg se hallottam) és az egész testem beremeg. Múltkor a kezemben volt a telefon és pont beszédültem, olyannyira, hogy megint összeestem (akaratomon kívül), velem együtt a telefon is.xd Nem bírtam megtartani, teljesen elgyengült a kezem.
Szerintetek ez normális?
Nem, nem tűnik normálisnak, de jó volna, ha ezt egy orvos is megmondná neked, kivizsgálás után. Nekem nagyon alacsony a vérnyomásom, ha leguggolok és utána hirtelen állok fel, akkor szoktam szédülni, de az pár pillanat alatt elmúlik.
Szeritem mihamarabb menj el orvoshoz!
Orthosatitcus hypotonia.
Azért nem hallasz, mert leesik a vérnyomásod. Menj orvoshoz, ez nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!