Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hova forduljak ha kezdek...

Hova forduljak ha kezdek teljesen megőrülni?

Figyelt kérdés

Csak röviden. Szexuális perverziók, őrült extrém/beteges fantáziák. Üresség, céltalanság érzet, nulla jövőkép.

Ezeket már kamaszkorom óta hordozom de 1-2 éve kezdtek felszínre törni.

Szeretek a középpontban lenni, ha figyelnek rám és szeretnek. Szeretem lenyűgözni az embereket. Van hogy fel vagyok dobva, van hogy inkább meghalnék.

Állandó ingadozás az élet minden területén. Májusban fizikai munkás akartam lenni, júniusban katona, majd kidobó. Júliusban rendőr. Jelenleg inkább csak halott akarok lenni. Teljes káosz van a fejemben. Május óta rendszeresen iszom és sokat dohányzom. Kezd szét esni a világ. Csak az élvezetnek élek és a szabadságnak amit akkor érzek ha iszom és “züllök”. Ezzel kiszakadok a fejemből, de szerintem csak rontok a helyzeten.

Éltem át traumákat gyerekként. Sokat bántottak és sose mondhattam igazat apámnak mert kiforgatott. Lelkileg terrorizált, néha meg is vert.

Mi legyen szerintetek? Mit kéne tennem? 21F

2019. aug. 1. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bipoláris depressziónak hangzik. Nem kell pánikba esni, gyógyszerekkel gyönyörűen visszaszorítható. pszichiátert kell felkeresni, tudni fogja, hogy mi a pálya.
2019. aug. 1. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Pszichológus.

Bár a perverziók és a beteges fantáziák miatt nem nagyon. Bár mi számít beteges fantáziának?

Inkább a céltalanságod, és a halálvágyad miatt fordulj hozzá, de mindent mondj el neki. Mindent.

Ha úgy ítéli akkor pszichiáterhez elküld, mivel ő akár gyógyszert is írhat fel neked. Lehet szükséges lesz rá, lehet nem.

Ne félj. Túl leszel rajta.

Bár a gyerekkorodra ne fogd azt, amit most csinálsz. Itt az alkoholra meg az ilyenekre gondolok.

Találj egy kisebb célt. Akár elég annyi, hogy ma nem gyújtok rá, ma nem iszom. Holnap megint kitűzheted ezt a célt. Azután is. Észre sem veszed és magadat "gyógyítottad" meg.

Ezáltal később tisztábban látod majd a világot.

Az, hogy nem tudod mi legyen belőled nem azt jelenti, hogy nincs célod. Csak több minden tetszik. Ha nem lenne célod, akkor dolgozni sem akarnál.

Rengeteg ember szeret a középpontban lenni. Te valószínűleg a gyerekkorod miatt, nem kaptál akkor elég figyelmet. Most megkaphatod. Nimcs ezzel semmi baj, míg nem ártasz magadnak, vagy valaki másnak.

Azzal, hogy meg akarsz halni..nem tudok mit kezdeni. Nem írtad miért.

Csak úgy? Annak semmi értelme nem lenne.

Nem akarsz te meghalni. Fiatal vagy még, előtted az egész élet. Szedd össze magad, és keress egy hobbit. Edzél, olvas, hallgass különböző nyelvű zenéket, tanulj más kultúrákról, érdeklődj személyesen a munkákról.

Amit ne csinálj: ne igyál, ne cigizz, ne csinálj semmi butaságot. Ne sajnáltasd magad. Nem vagy egy senki. Szedd már össze magad.

17/lány.

UI: bocsi, ha megbántottalak.

2019. aug. 1. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez kevert személyiségzavar lesz: identitászavar, hangulati ingadozás, érzelmi diszreguláció, önközpontúság, krónikus ürességérzet. 5 kritérium már megvan a borderlinera, de lehet picit hisztrionikus és nárcisztikus is.

Keress terapeutát, még fiatal vagy, jobb minél előbb elkezdeni a terápiát ha nem akarsz megbolondulni

2019. aug. 3. 01:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Borderline személyiség zavar orvos gyógyszer pszihoterápia hajrá!
2019. aug. 3. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!