Vehetek be az antidepresszánssal egy időben nyugtatót?
Antidepresszánst és nyugtatót írt fel az orvosom azt mondta felerősödhetnek a tünetek az antidepresszánstól.Ha ez bekövetkezik szedhetek rá nyugtatót de nem üti ki a két gyógyszer egymást?Megkellet volna kérdeznem de sajnos nem jutott ott az eszembe és a tegnapi volt az utolsó rendelése egészen szeptemberig nem tudok visszamenni hozzá illetve antidepi és nyugtató mellé ihatok gyógynövény teákat pl citromfű,borsmenta,kakukk,körömvirág stb?
Nektek jött ki bármilyen mellékhatás az antidepresszánstól? Tudom ha ki is jönnek folytatni kell de belegondolni is rossz hogy 1-2 hétig duplán átélhetem azt amit eddig is nehezen viseltem.
Igen tudom hogy így logikus de nekem mindig kell egy plusz megerősítés nagyon szorongok még azon is ha dörög miközben én kint vagyok az utcán.
Tudom hogy nem jó a gyógyszer nem szívesen kezdem el de az sem jó hogy az utcára se merek kimenni.
2-esre ne hallgass.
Segíteni fog, az AD másképp fejti ki a hatását, a nyugtató az AD mellékhatásai ill felerősítő hatása (első 2-3 hét) miatt kell. Utána csökkenteni tud. Nyugtató AD nélkül viszont csak időhúzás.
Egyre jobban hangzik. Szedd az antidepit amitől rosszul vagy. Ezért szedj nyugtatót, hogy ne legyél annyira rosszul. És a hanyingerre szedj valami hanyáscsillapító gyógyszert is amit szintén az antidepi okoz. Ezt sajnos a végtelenségig lehet fokozni. Logikus szedni az antidepit. :D Bocsi de ez egy tragikomédia
Feltételezem egészséges fiatal vagy. Tudom, hogy nehéz de sokkal jobbat tenne egy kör futás este. Attól nem lenne semmi bajod.
Utolsó látszik, hogy fogalmad sincs az egészről.
Csak eleinte kell szedni, 4-8 hét után hat az antidepi és akkor már nem kell nyugtató sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!