Ez szerintetek milyen betegség lehet, vagy az e egyáltalán?
Az előbb pl. kimentem a konyhába és észrevettem, hogy a fiókban a kanalak közé keveredett egy villa. Először nem pakoltam át a helyére, de miközben mentem ki a konyhából ilyen hülyeségek jutottak eszembe, hogy ha most nem fordulok vissza és teszem a helyére akkor vki akit szeretek megfog halni.
Volt már sokszor ilyen, pl hogy ha nem teszem a helyére a párnát pont úgy ahogy a másik párna áll akkor vmi rossz dolog fog történni. :D De közben tudom , hogy hülyeség de kényszerből mégis megcsinálom. Egyébként pár hónapja sokkal gyakrabban előjött ez, de egy jó ideje már nem éreztem ilyen hülye késztetéseket, de most vmiért megint rámjött. :D Vki tudja mi ez? OCD?
Esténként szokott még elég durva lenni, mielőtt lefekszek többször megnézem, hogy be van e fordítva kulcsra az ajtó (pedig jól tudom, hogy be van...) meg lefekszek az ágyba és eszembe jut valami apróság pl. hogy reggelre nem pakoltam még ki a ruhát amit felakarok majd venni és képes vagyok vissza kimászni és kipakolni...
24/F
És ezzel mit lehet tenni? El kell menni vele pszichológushoz és adnak rá valami gyógyszert amit életem végéig szednem kellene?
Viszont annyira meg nem durva...
De a szorongásnak meg pl. örülnék ha elmúlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!