Elfertőződött szúnyogcsípéssel muszáj orvoshoz fordulni?
Igen, menj orvoshoz! Lehet komolyabb probléma is.
Ah, jézus, hát ekkora "szerencsém" csak nincsen... Kültéri edzés közben csipkedtek, szerintem csak koszos kézzel vakargattam meg.
A háziorvosom legközelebb hétfőn lesz, ilyenkor hova kell menni, a háziorvosi ügyeletre - ahol megesznek, mert nem hosszabbítottam meg a tartózkodási helyem -, vagy a kórházba? Bocsi a hülye kérdésekért,nem vagyok orvoshoz járós... sajnos az ecet nem volt bejövős, tegnap azzal kezelgettem le magam hogy ne viszkessen már annyira, akkor még nem is nézett így ki.
Köszi a válaszokat! Végül is beugrottam az ügyeletre, hát nem hozták meg a kedvem továbbra sem az "orvosozáshoz" :D
Annyit mondtak, allergiás reakció, felírtak egy vacak antihisztaminos krémet és mehetek. Mire hazaértem, már akkora volt a lábam, mint egy fél léggömb, alig bírtam járni. A gyógyszertárban megsúgták, hogy több ilyen esetet is láttak már, szerintük akkor történik ez, amikor frissen mérgezett szúnyog csíp meg. A krém természetesen nem segített semmit, csak jobban viszkettem tőle - éjszaka a falat kapartam -, de reggel hál'Istennek megtaláltam a hűtőben a napozás utáni aloevera sprayt és azóta alig érzem. El sem hiszem. Ha valaki hasonlóan jár, akkor ezt javaslom: 100%-os bio aloevera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!