Egy hiv + ember hány százalékban fertőz?
Figyelt kérdés
Tehát ha valaki együtt van egy hiv + emberrel,
És nem vedekeznek, mennyi annak az esélye hogy fertőzött lesz ?
Koszi
2019. jún. 14. 07:30
1/9 anonim válasza:
Hacsak nincs alapvető immunitásod a HIV ellen, akkor 100%, hogy pár alkalom alatt elkapod.
2/9 anonim válasza:
Hát,szerintem tök mindegy hány %. Ha 1% lenne sem közösülnék HIV+ emberrel. Óvszerrel sem,én nagyon paráznék,hogy elkapom.
3/9 anonymousreview60 válasza:
A felvilágosító anyagok szerint a mai kimutatási határ alatt tartható a vírusszám megfelelő kezeléssel, és ez nem fertőz.
Röstellem, de előítéletes vagyok. Én sem érintkeznék szexuálisan ilyen emberrel.
4/9 anonim válasza:
Gyógyszeres kezelés mellett nem fertőz. Azoktól kell tartani, akik nem tudnak a fertőzöttségükről, így nem kapják meg a megfelelő ellátást.
5/9 A kérdező kommentje:
Adom a zöldeket :)
Igazság szerint,
Az érdekelne, hogy h a nem kezelt hiv pozitív személy akkor elég nagy % al fertőz
2019. jún. 14. 08:27
6/9 anonim válasza:
Igen. Nem feltétlenül fertőz első alkalommal, de több együttlétnél már nehéz megúszni. De feltételezem, hogy aki tudja magáról, annak van annyi esze, hogy gyógyszert szed rá, és rendszeresen jár ellenőrzésre.
7/9 anonim válasza:
HIV-et attól kapod el ha nem használsz óvszert és közben a surlódás miatt mikrosebek keletkeznek és ezen jut be a fertőzés. Akár az első alkalommal is elkaphatod erre nincs védettség gumi nélkül.
8/9 anonymousreview60 válasza:
Ha fogselyet használ és megsérül az ínye. Te is fogselymezel és megsérül, akkor is átvihető.
9/9 anonymousreview60 válasza:
Védekezés nélküli HIV átviteli százalékok [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!