Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » HPV nem múlik el 3 hónapja?

HPV nem múlik el 3 hónapja?

Figyelt kérdés

Voltam dokinál is, felírt immunerősítőt, condyloma ecsetelőt is amit már 3 hete használok,. Itt a nyár 27 éves férfi vagyok szingli és szeretném használni a péniszem végre.

Nem tudnátok tanácsolni valamit, hogy hogyan lehet ettől megszabadulni ?

Illetve doki is elmondta hogy a gumi se véd ez ellen de tényleg felejtsem el így a szexet ?

2019. jún. 11. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyásznál voltál vagy milyen orvosnál? Ha az ecsetelő nem hát, le lehet fagyasztani, lézerezni, műteni.
2019. jún. 12. 08:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyásznál igen. Akkor miért nem ez volt az első megoldása a bőrgyógyásznak? Az ilyen leszedésnek mennyi idő a gyógyulási ideje ?
2019. jún. 12. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:

HPV szemölcsöt ecsetelni?? Milyen orvosnál voltál te ezzel? Nagyobb kárt csinál az ecsetelés mint amit javít.

Ezeket leégetni vagy "lekaparni" lehet, nem kell félni a lekaparás nem olyan vészes mint ahogy hangzik.

Egyszerűbb az eltávolításuk mint más szemölcsfajtáknak amiknek "gyökerük" van a bőr felszín alatt.

Menj el bőrgyógyászhoz, lehetőleg magándokihoz aki foglalkozik is a dologgal.

Egyébként meg ha le is szedik a szemölcsöket az csak a tünet, a vírus ugyanúgy benned marad legalább 1-2 évig, de akár egész életedben , immunrendszerfüggő.

Rengeteg ember HPV-vel fertőzött csak legtöbb esetben nem produkál tünetet.

A szemölcsöknél a kiújulás is előfordul, de pár alkalom után el kellene múlnia egészséges immunredszer esetén.

Keress fel bőrgyógyászt és amíg megvannak a szemölcsök kerüld az intim együttlétet, eltávolítás után is legalább 1-2 hónapig még. Illetve figyeld, hogy kiújul e esetlegesen.

2019. jún. 15. 13:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Magán bőrgyógyásznál voltam, 10 ezer volt a vizit díj és további 10 ért vettem immunerősítőt, plusz condyline ecsetelőt. Fura mert leszáradt a legtöbb legalábbis simának tűnik a bőrfelület, még ha úgy esik rá a fény mintha valami megcsillanna. De 2 még mindig van sajnos.
2019. jún. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!