Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A barátom előttem sok nővel...

A barátom előttem sok nővel volt gumi nélkül, jogos a félelmem? Lent a többi!

Figyelt kérdés

A barátom bevallotta, hogy 18 nője volt előttem már és utálja a gumit felhúzni, így orálnál és rendes szexnél se szokta használni.

Nagyon félek, hogy minden nemi bajt összeszedett. Jogos a félelmem? Ti mit gondoltok? Van ebben valakinek tapasztalata?

Őszintén elment a kedvem attól, hogy majd lefeküdjek vele a jövőben.

19 L

2019. jún. 11. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd ezt a srácot a fenébe, nem hiányzik neked (gondolom), hogy benyalj tőle bármi betegséget.

Trófeák? Ki előtt menőzik azzal, hogy idáig már 18 nőt megmászott, a haverjai előtt? Mert ott lehet, hogy az lehet csak tagja a "haveri bandának", aki minél több nőt megfektet. Ez aztán marha nagy dicsőség.

2019. jún. 12. 17:58
 12/14 anonim válasza:
Jogos a félelmed. Mondd meg neki, hogy csak akkor fekszel le vele, ha kivizsgáltatja magát. Óvszer nélkül, pedig nincs szex. Az egy dolog, hogy most nagy a szerelem, de neked gondolnod kell a jövődre is. Butaság lenne összeszedni valami betegséget tőle.
2019. jún. 13. 20:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Ennyire hülye vagy ennyire buta vagy?

Nem hiszem el! Tényleg ez a mai tinédzser korosztály szellemi szinvonala? Mert akkor holnaptól megyek csajozni...ilyen ostoba nőket én is bármikor leveszek a lábáról...

2019. jún. 26. 00:47
 14/14 anonim ***** válasza:

mi lett veletek kérdező? végül , hogy döntöttél?

Amúgy azt azért tudnod kell, hogy a pasik általában túloznak ami a számokat illeti..:D Az is lehet csak macsónak akar tűnni előtted.

Amúgy gondolom azóta már mindegy, de én azt javaslom , hogy ha ilyen van, akkor addig amíg nem mentek el kivizsgálásra addig használjatok óvszert.

Az én volt párom ragaszkodott hozzá, hogy amíg nem megyünk el aids tesztre meg kivizsgálásra addig kizáróla csakis óvszerrel lehetünk együtt.

eleinte meg is sértődtem kicsit, hogy fél tőlem vagy miért mondja ezt.. aztán rájöttem, hogy nagyon is helyes és vonzó , hogy ilyen felelősségteljesen gondolkozik.

(mondjuk ő afrikában is dolgozott és volt aids-es ismerőse szóval meg lehet érteni, hogy fél) .

Azóta másik párom van és nála is őszintén hezitáltam , hogy menjünk e el kivizsgálásra, bár tudom, hogy előttem nem sk nővel volt óvszer nélkül) szóval nem mentünk el, de azóta is az összes citóm negatív szóval na..:D remélhetőleg már nem is lesz gond..:)

szóval kedves kérdező én becsülöm benned, hogy ilyen felelősségteljesen gondolkozol és igenis óvszer amíg nincs kivizsgálás.

Ha ez nem tetszik neki , akkor mehet a levesbe.

Ilyen okos csajszi biztos talál magának normális pasit..;)

azért írd már meg mi lett veletek.

kíváncsi vagyok..:D

2019. nov. 9. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!