Mitől lehetek ilyen beteg? F/17
Üdv! Nem értem miért vagyok állandóan beteg. Mindig a torkomra megy rá valami, áprilisban korházban is voltam. A mandulámon és a torkommal volt a baj, vírusos, gombás fertőzést állapítottak meg. Egy hétig feküdtem bent, annyi idő alatt a horribilis fehérvérsejt szám lement normálisra. Azóta kétszer voltam így a háziorvosnál, meg előtte egyszer. Az ügyeleten azt mondták ez a tavaszi kimerültség, nyáron ki tudom pihenni. Nem dohányzok, iszok, rendszeresen eszek zöldséget-gyümölcsöt, C-vitamint kezdtem szedni. (1000 mg)
A sóbevitelem is rendben van, vashiányom nincs, minden eredmény tökéletes lett vérvételen.
Nem öltözködök alul, inkább többet veszek fel, mint kevesebbet, hideget nem is ittam.
A háziorvos állandóan azzal traktált, hogy sportolnom kéne, vagy hogy ezért kellene a katonaság. Én hiába magyaráztam neki, hogyha reggel 6kor kelek, vagy előbb, és 3 után érek haza, nem sok kedvem van sportolni, ezenfelül nagyapám kertjét meg szőlőjét is én gondozom napi szinten, tehát nem lehet mondani, hogy mert a gép előtt ülök csak, azért van. A kondícióm is jó, az állóképességem is, nem engem ütnének ki először ha ki kell állni egy jö ügy mellett.
Szellemileg is friss vagyok, olvasok, írok, fordítok.
A rossz szokásom, hogy délelőtt csak 1 kávét iszok, annyira megszoktam pár év alatt.
Háziállatom nincs, akitől elkaphatnám, ráadásul egy faluban élek, a leveg is elég jó.
Az ügyeletes orvosnak igaza lehet, hogy kifáradtam? Vagy hallgassak a háziorvosra?Esetleg az immunrendszer legyengültsége? Lehetséges ennyire?
Igen, nekünk kivették, senkinek nincs.
Így a kórokozókat nem fogja meg a mandula, bejut a szervezetbe.
Én nem vagyok sokat beteg, de nagyon fáradt vagyok mindig.
Ha gombás volt, akkor arra gondolok, hogy sok antibiotikum jut a szervezetedbe. Ez lehet ipari állatokból nyert táplálák miatt vagy ivóvízből.
Probiotikus ételeket és gyógyszertári probiotikumokat kellene szedjél. Kefír, joghurt, rántotta zsírban sütve, hagymák, húsleves.
az antibiotikum + stressz felborítja a szervezetedben a bélflóra helyes arányát, és ez szisztematikusan elég komoly krónikus problémákat tud okozni, a legrosszabb benne, hogy nem ismerik el létező kondiciónak és emiatt diagnosztizálni is nehéz
de ha általában véve, sok antibiotikumot szedtél + agyon stresszeled magad
akkor tuti ez lesz
egyél sok probiotikumos kaját,
meg emellé elképzelhető, hogy érzékeny lettél a tej+glutén,szójára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!