Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi okozhatja ezt? Mit lehetne...

Mi okozhatja ezt? Mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
Másfél hete elkezdtem köhögni, reggel hurutos köhögés sárgás váladékkal majd napközben köhécselek. A háziorvos meghallgatta a hátam és azt mondta hogy fent hurutos és felírt antibiotikumot. Beszedtem a 7db-ot de semmivel nem lett jobb. Felírt egy másikat is hogy abból szedjek be még pár darabot, de teljesen hülyeségnek tartom, mert se lázam, se a torkom nem fáj, se rossz közérzetem nincs. 3. éve dohányzok, most abból is visszavettem napi 3-4 szálra. Mára már bedugult az orrom is, folyik és ugyanúgy köhögök napközben. A háziorvoshoz már nem szívesen mennék vissza mert nem akarok még több gyógyszert beszedni és mindenhol azt olvasom hogy köhögésre nem is szokás antibiotikumot adni és elhúzódhat akár hetekig is. 24/F
2019. máj. 27. 10:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Az antibiotikus kúrát addig kell szedni míg az orvos mondja mert KÚRA szerűen kell szedni. Tény hogy a dohányosok mindíg megbetegednek mert a dohányzás nem segíti az immunrendszert . Amit te leírsz az szerintem csaka dohányzás miatt van tipikus a sárga nyálas váladék felköhögése én a helyedben azonnal abbahagynám a dohányzást mert pár éven belül ebből lesz a tüdőrák vagy egyéb formája. Nézesd meg a tüdődet hogy mennyi kátrányos ez fontos mert ezért köhögsz azaz eldugítottad a tüdőd és nem kapsz levegőt ezt próbálod felköhögni.
2019. máj. 27. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!