Pattanashoz hasonlo kepzodmeny a nagyajakon?
Nemreg megjelent a jobb nagyajkamon egy ilyes kis kemeny dudor.Olyan mintha feher lenne a kozepe ,mint a pattanasnak.Megnyomtam,fajt,de egy kis sarga cucc tavozott majd utana vert is nyomtam ki belole.Megtapogatva kemenyebb es olyan,mintha joval a bor alatt lenne.
Mi lehet ez?Nagyon meg vagyok ijedve,nogyogyaszhoz csak a jovo heten tudok menni.Tudja valaki mi lehet ez?Vagy fordult mar elo valakivel hasonlo?
Nem kell megijedni, ez olyan, mint a "mérgespattanás". Fáj, mint a fene, de ha már megérett és kinyomtad, a genny és vér is kijött, akkor fertőtlenítsd le, meggyógyul magától. Ezért nem kell nőgyógyászhoz fordulni.
Írom azért, mert kérdezted, volt-e hasonló. Igen, előfordult. De fertőtlenítsd le a helyét. Ha van valódi parfümöd, fújd be vele, jobbhíján az is fertőtlenít. De jobb a Betadine, hasonló fertőtlenítők. Nem te vagy az egyedüli. Másnak az állán, stb. helyeken jön ki. Okát nem lehet tudni, de elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!