Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pattanashoz hasonlo kepzodmeny...

Pattanashoz hasonlo kepzodmeny a nagyajakon?

Figyelt kérdés

Nemreg megjelent a jobb nagyajkamon egy ilyes kis kemeny dudor.Olyan mintha feher lenne a kozepe ,mint a pattanasnak.Megnyomtam,fajt,de egy kis sarga cucc tavozott majd utana vert is nyomtam ki belole.Megtapogatva kemenyebb es olyan,mintha joval a bor alatt lenne.

Mi lehet ez?Nagyon meg vagyok ijedve,nogyogyaszhoz csak a jovo heten tudok menni.Tudja valaki mi lehet ez?Vagy fordult mar elo valakivel hasonlo?

2019. ápr. 24. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg,nekem is volt többször is! Orvosi nevét nem tudom,hogy mi,de olyan pattanás szerű, megérik és kifakad! Ne nyomkod,de mutasd meg orvosnak ha attól megnyugszol.Nekem volt intim mosakodóm azzal mostam le mindig, pl.x-epil, abban vannak gyulladást gátló gyógynövények.
2019. ápr. 24. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kell megijedni, ez olyan, mint a "mérgespattanás". Fáj, mint a fene, de ha már megérett és kinyomtad, a genny és vér is kijött, akkor fertőtlenítsd le, meggyógyul magától. Ezért nem kell nőgyógyászhoz fordulni.

Írom azért, mert kérdezted, volt-e hasonló. Igen, előfordult. De fertőtlenítsd le a helyét. Ha van valódi parfümöd, fújd be vele, jobbhíján az is fertőtlenít. De jobb a Betadine, hasonló fertőtlenítők. Nem te vagy az egyedüli. Másnak az állán, stb. helyeken jön ki. Okát nem lehet tudni, de elmúlik.

2019. ápr. 24. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Küldj képet és megmondom, hogy mi az.
2019. ápr. 24. 16:29
 4/4 anonim válasza:
előfordul ez férfiaknál is. sőt az izzadás miatt a combokon, a lágyék táján még gyakoribb, hogy pattanások nőnek
2019. jún. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!