Örülnétek, ha vitaminokból, ásv. Anyagokból lenne por és/vagy rágótabletta formátum is? Mindenből, mert ma alig lehet ilyet kapni.
Nagyon-nagyon minimális a választék, és az sincs mindenből.
Én pl. utálom a tablettákat, a nagyokat nem is tudom egyben lenyelni, össze szoktam törni.
C-vitamint lehet kapni por formában, meg ez a legelterjedtebb, szóval ez megoldott.
De a többiből szinte semmit nem lehet kapni, vagy ha van, akkor csak a gyerekeknek.
Nem lenne igény ezekre? Szerintetek nem vásárolnák meg sokkal többen, ha ízesített rágótabletta lenne, és nem a gyógyszer-érzés lenne, amikor beveszünk valamit?
Pl. a kalcium tablettám akkora hatalmas, és olyan száraz por íze van, de sokaktól hallottam már, hogy nem szeretik ezeket a hatalmas tablettákat meg kapszulákat.
Amikor bejöttek a gumivitaminok, annak nagyon örültem, de az is csak gyerekeknek van.
Szerintem még többet is kiadnának érte az emberek, ha kedvükre való formában lenne valami, ezt a gyógyszergyárak miért nem ismerik fel?
Az embereknek gyógyszer kell, nem rágcsálni való.
A tényleges hatóanyag meg NULLA
Azt mire írod, hogy nem kell mindnek egyformának lennie?
Persze, hogy nem kell állandóan, de kúra-szerűen igen, én pl most magnéziumot, kalciumot és cinket szedek.
Na a rágót én is utálom.
De a rágótablettának semmi köze a rágóhoz. :D
A gyerekeknek való mindig drágább.
De a tényleges hatóanyag is kevesebb benne, mert egy 10-20 kilós gyereknek nem annyi kell, mint egy 80 kilós felnőttnek.
Szóval persze, megeheted, csak amiből a gyereknek napi 1 kell, abból neked napi 5, így meg csak pár napig tart egy doboz.
Amikor azt írtam, hogy hajlandóak lennénk többet fizetni, nem úgy értettem, hogy havi 20 ezerért akarok vitamint venni.
A tablettát nagyok nehéz lenyelni még félbe törve is, én pezsgőtablettákat iszok, dm-ben találtam jókat olyat is ami nem csak multi vitaminos hanem, multi ásványi anyagos, plusz még külön c-vitamin, magnézium meg néha kálcium.
Minden nap azért nem szedem az összeset egyik nap ezt másik nap azt.
"Szóval persze, megeheted, csak amiből a gyereknek napi 1 kell, abból neked napi 5, így meg csak pár napig tart egy doboz."
Ezekből a vitaminokban kb. 100X több van, mint kellene. Pl. C-vitamin 3000 mg. Tök felesleges. Szóval nyugodtan eheted a gyerekeknek valót, ugyanolyan lesz a hatása
# a pezsgőtablettának utálom az ízét. biztos sokan szeretik, de én nem.
#8, ez nagyon nem így van.
multivitaminból találtam egy jót, 60 db-os, de napi 2 kell, 1800 Ft körül van, de legalább finom. Vitaday.
Na ebben 50 mg C vitamin van.
Nem hiszem, hogy a 3000 a jellemző,. max egy kifejezetten C-vitamin készítményben.
De van pl C rágótablettám, 500 mg-os. Feleslegesnek érzem, hogy terheljem a májat, ennyit úgysem hasznosítunk. Gyógyszervágóval negyedelem, néha eszembe jut, bekapok egy darabot, az 125 mg. A több ezret túlzásnak tartom, semmi értelme. De mint írtam, nem is jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!