A szüleimet nem érdekli és engem is fertőznek vele. Mit tehetnék?
Anyámnak van egy rakat szemölcs a kezén.Nem nagyok de sok van.És ez rám is átterjedt már jò ideje :(
Én ahhogy tudok teszek ellene amint meglátom már rohanok a bőrgyògyászhoz aki lefagyasztja,majd verrumal külsőleges oldatot ìr fel (én akkor is kenegetem a szemölcs helyét ha már elhalt)
De anyám nagy ìvben tojik az egészre.Nekem állandòan kiùjul,hiába kenegetem amint sikerült 3-at eltüntetni két hònap és jöm az utánpòtlás.Az mondja neki régen is volt,és valamikor magátòl eltünt neki.
Mit tudnék tenni?Mert ezt a tortùrát már iszonyùan unom főleg hogy ezt a vackot nem is orvosi mennyiség szerint szedem (napi 1x) hanem ahhogy éppen eszembe jut (min. napi 2x valamikor 3x egy nap)
Ha beszélek vele erről akkor az előbb mondott okok miatt nem hajlandò semmit tenn :(
Mivel tudnám meggyőzni legalább hogy kenegesse a sajátjait?
(16/F)
Nem tudom milyen szemölcs :/
Uszodába nem járunk soha.
Pont ilyenek vannak neki
Nekem pedig kevesebb van,de nagyobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!