Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől múlna el a pattanás?

AresTech kérdése:

Mitől múlna el a pattanás?

Figyelt kérdés

Már 10 éve folyton előjönnek a pattanások, ha krumplit, tejet, cukrosat, csokit, fehér rizst, fehér kenyeret eszek, nem csak kis apró pattanások, hanem a nagy dudorok is az arcomon, vállamon és hátamon, de ha ezeket nem eszem, rövid időn belűl eltűnnek a pattanások is.

Viszont a munkahelyemen nem mindig tudom megszabni, hogy mit egyek, mert sokszor csak azt lehet amit adnak pl egy harcászati gyakorlaton, mit tudnék tenni, hogy ne legyek pattanásos ezektől az ételektől?

2019. márc. 28. 06:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Az még közös ezekben az ételekben, hogy magas a glikémiás indexük, de a megoldást még akkor se sikerült megtalálnom, olvastam a roaccutanról, de sokan nagyon rosszakat írnak róla. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm!
2019. márc. 28. 06:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász
2019. márc. 28. 06:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Eszem, nem eszek.

Napsütés. Egyébként kétlem, hogy amit felsoroltál attól lenne.

2019. márc. 30. 06:52
 4/4 anonim ***** válasza:

izotretinoin

nekem ez segített

menj el bőrgyógyászhoz és kérd ki a véléményét róla

több hónapig kell szedni, de megéri, mert tényleg elmúlnak

2019. ápr. 1. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!