Tengervizes orrspray mire jó? A dugulást megszünteti?
Figyelt kérdés
2019. márc. 24. 18:58
1/9 anonim válasza:
Segíti a gyártó és a forgalmazók számláján levő összeg növekedését.
2/9 A kérdező kommentje:
Azért azt nem gondolom, hogy semmire nem jó.
2019. márc. 24. 19:04
3/9 anonim válasza:
Segít, még nem találkoztam orrdugulástól szenvedő spanyolt olaszt, görögöt.
4/9 anonim válasza:
Nekem nem dugította ki, elvileg segít azon, hogy ne legyen száraz az orrnyálkahártya
5/9 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam, köszönöm!
2019. márc. 24. 19:29
6/9 anonim válasza:
Elvileg fellazítja a váladékot, hogy könnyebben ürüljön. Én még nem próbáltam, a nővéremnek semmit sem használt. Annyiban jobb a hagyományos orrsprayknél, hogy nem lehet rászokni, és nem okoz orrvérzést. Én inkább az orrkenőcsöt javasolnám, az csak 300-400 Ft körül van, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású, és az eukaliptuszolaj segíti a légzést. Plusz hidratál, ha túltoltad az orrsprayt.
7/9 Ypszilon1980 válasza:
Jó arra, hogy megvedd, meg elvileg orrdugulásra, de nekem sosem hatott, amikor próbáltam. Mondjuk nem tudom egy sós vízben mi kerül ennyibe.
Amúgy a só az jó gyulladáscsökkentő.
Nekem utána mindig ugyanolyan száraz volt az orrom.
8/9 anonim válasza:
És a hipertóniás Tengervizes orrspray? (magasabb a sótartalma)
Valaki próbálta már? Arra is rá lehet szokni? Bazi drága szóval nem akarom megvenni ha olyan mint halottnak a csók.
(3 évig voltam orrspray függő, leszoktam, de most megfáztam és haldoklom).
9/9 A kérdező kommentje:
Dugulásra nem jó a tengervizes.
Az csak nedvesít, ahogy időközben kiderítettem.
A patikában a Snup volt a legolcsóbb, 1500 körül, mondjuk szerintem ez is nagyon drága, de muszáj volt.
És ez nekem működött, megszüntette a dugulást.
2019. jún. 11. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!