Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Arcüreggyulladást diagnosztizá...

Arcüreggyulladást diagnosztizáltak de a fogsorom fáj?

Figyelt kérdés
Fül-orr-gégészeten jártam, erős fej és arcfájással. Csináltak arcüreg röntgent. Itthon úgy érzem, hogy nem az arcüregem fáj, hanem a baloldali fogsorom. Sugározhat odáig a gyulladás? Az orromból nem tiszta váladék folyik, neon sárgához hasonlítanám. Jól diagnosztizáltak?

2019. márc. 11. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút jól. Az arcüreghez nagyon közel vannak a fogak gyökerei, simán kisugárzik a fájdalom, még a gyulladás is ráterjedhet.
2019. márc. 11. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet. Én arcüreges vagyok, és mikor a legjobban be van gyulladva, akkor levegővételnél fájnak a fogaim. Le sem tudom írni azt az érzést, nagyon bizarr. ha meggyógyulok, elmúlik.
2019. márc. 11. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen sajnos a gyulladas mar csak ilyen. Nekem is volt mar igy, 2 hete a fulem volt begyulladva es a gyulladas egeszen a fogam allkapcsom es a szememre is atsugarzott illetve fajt a fejem is. Gondolhatod
2019. márc. 11. 22:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Úgy látom nemcsak én szoktam ebben a cipőben járni!
2019. márc. 11. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!