Ez a mostani influenzajárvány durvább, mint máskor szokott, ugye?
Én azt tudom mondani hogy tényleg durvább, ugyan is én is kórházba kötöttem ki miatta (eddig sose voltam influenzás, sportolok és egészségesen étkezem, nem vagyok elhízva)!!
Gégeödémám alakult ki kvázi szövődményeként az influenzának!!!
Influenza így zajlott: 5 napig láz vagy hőemelkedés, izomfájdalmak, kevés nátha, torokfájás: először gyengébb aztán iszonyat durva, jött a gégeödéma ami úgy derült ki hogy elmentem fül-orr-gégészhez mert nem gondoltam normálisnak azt a torokfájást ami már volt, és ő utalt be kórházba mert ez életveszélyes is lehet ha nagyon megduzzad a torokban.
Jelenleg még bent vagyok, kapok intravénásan antibiotikumot kalciumot néhány egyéb dolgot. Szóval igen is durva tüneteket és szövődményeket tud produkálni a mostani egyik influenzavírus (ami egyébként évről évre szinte módosul tehát mindig más tüneteket és szövődményt eredményezhet), nem teljesen túlzások az ilyen jellegű hírek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!