Vissza fertőzhet az ágyneműm ha már jobban érzem magam?
Figyelt kérdés
Elég valószínű,hogy az influenzát kaptam el. Magas láz(39),köhögés,orrfújás stb stb. De ennek tetejébe felülfertőződtem baktériummal így begennyesedett a torkom és antibiotikumot kellett szednem. 5 nappal ezelőtt döntött le a lábamról. Az 5. napon(vagyis ma) van először hogy nincsen lázam és jól érzem magam. Már a torkom sem fájt. Ma pedig a legnagyobb meglepetésemre újra elkezdett kaparászni a torkom.....
Én beleőrülök ha még egyszer végig kell ezt csinálnom az elejétől!
Szóval a kérdésem az,hogy a paplan / ágynemű vissza tud e fertőzni? A poharamat minden nap cseréltem, a fogkefém fertőtlenítettem és most mégis kapar.
Mi a véleményetek?
2019. febr. 15. 20:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Hisz leköhögöd-tüsszented.
2/4 anonim válasza:
Nem, de azért nem árt ilyenkor lecserélni. Míg lázas voltál gondolom beleizzadtál, összeköhögted... semeddig nem tart lecserélni az ágyneműhuzatot.
3/4 anonim válasza:
Szerintem túlzásba viszed ezt a bacimentességet, az itt az alapvető probléma, ez lehet összefüggésben azzal, hogy nincs immunrendszered, hiszen az csak terhelés alatt edződik, a stressz meg bizonyítottan legyengíti. Persze mindenkinél más, saját tapasztalatból indultam ki.
4/4 anonim válasza:
Nem, hiszen az ágyneműre rászáradt kórokozók csekély valószínűséggel kerülnek be a felső légutakba (már ha egyáltalán életben maradtak is). Legyengült immunrendszer esetén viszont egy sor vírusbetegség képes egymás után kijönni a szervezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!