Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Le vagyok gyengülve, mit egyek?

Le vagyok gyengülve, mit egyek?

Figyelt kérdés

4 hete beteg vagyok, már a sürgősségin is voltam, mert napokig nem maradt meg bennem semmi, a köhögőrohamoktól pedig még most is fájnak a bordáim. Vírus. Egy infúziót nem adtak, egyek C-vitamint teával.

Alig volt fehérvérsejtem, minden fajta hiányzott, de arra se adtak semmit! Eltelt újabb 1 hét és nem javul, csak légúti tünetek múltak el.

Ott tartok, hogy beszédzavaraim vannak, ha meglöknének eldőlnék mint egy bot. A multivitamint is elfelejtem bevenni, nem hoztam a kajámat se vehetek másikat, nekimegyek tárgyaknak!

Mit egyek? A héten ettem sajtot és almát reggelire sonkával, halat ebédre, krumplit, tésztát.. de nem javul.

Nem éhezek, megeszem, rendes adagot eszek, de nem jobb!

Vegyek drágább vitamint? Most drogériás saját márkás van, de mondjuk ha elfelejtem bevenni mindegy az is.. :'(

2019. febr. 7. 06:51
 1/3 anonim válasza:
Mazsolla,napraforgo mag,tökmag,diobel,szaritott banan.Mindezt ontsd le mezzel es hadd allni..Energiabomba
2019. febr. 7. 07:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Közben olvasgattam, húst és tejet kell ennem ha új fehérvérsejteket akarok. Mindent megmosva, hőkezelve, hogy ne kelljen dolgoznia a bacikon. Vizet is forralva ez miatt, mondjuk a teához így pont jó!
2019. febr. 7. 07:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, már nem hiszek el semmit. Szedtem vitamint, külön vasat és B-t is, majd magnéziumot, vettem fura de egészségesnek mondott kajákat is, fokhagyma kapszulát, emellett eszek mindent amit megkívánok, mégse múlik a gyengeség!

Évekig nem ettem chipset, most jól esik!

Ettem zabot mert az "superfood", attól ideiglenes inzulinrezisztenciám lett.. még jó, hogy nem nyerítek!!! :D

Csináltam tömegnövelő poros-vitaminos turmixot kínomban mikor már majdnem eldőltem, gyerekek.. azt nem lehet meginni olyan undorító!!! Meg ezek a magvak.. köles, chia, len és társai.. a tápszer is gusztustalan, nem fogok adni a gyerekemnek!!!

Húsból a máj ami talán jó volt, azt 6 napig ettem. Sonka is jól csúszik zöldségekkel, salátával és persze magvas kenyérrel!

A paradicsom és mozzarella után érzem magam erősebbnek aznap, de nem ehetek hónapokig.

Kenyér. Volt, hogy 1 nap fél kilót megettem, mert kellett, éreztem!

Visszanyertem 2 kilót nagy nehezen, de sovány a karom, a bordáimnál és mindig aludnék. Hiába eszek, éhes vagyok, pedig a mennyiség és minőség rendben van szerintem!

Bringázok hétvégén, próbálok otthon is tornázni..

Beoltatom magam szezon előtt, ez tényleg durva volt! Mi lesz ha idén is elkapom, meghalok??? :'(

2019. jún. 5. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!