Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szajfertozes vagy torokgyulladas?

Szajfertozes vagy torokgyulladas?

Figyelt kérdés

A torkomon, vagyis inkabb a torkom es a szajpadlasom hataran van ketto darab gennyes "folt", kb 2x3 mm -esek lehetnek. 3 napja jottek elo, es azota mintha a torkom fajna, de megsem pont olyan. Ott az a ket kis gennyes izee es a torkom is piros. Mi ez?

Uj baratom van, miutan eloszor csokoloztam vele, utana jott elo. Remelem nem kaptam el valamit :S mar minden eszembe jutott.

2010. jún. 29. 17:21
 1/6 anonim válasza:
lehet hogy hülyeséget mondok,de nem lehet gomba?fordulj minél hamarabb orvoshoz!mond el amit ide leirtál!nehogy még több jöjjön elő,vagy nagyobb legyen a baj!21L
2010. jún. 30. 09:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Jezus Maria.
2010. jún. 30. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem tuszos mandulagyulladasnak hangzik.. Nincs lazad? Menj vele orvoshoz
2010. júl. 1. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van rola kep. Ilyesmi?

2010. júl. 1. 20:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Fu de randa. nem, nem olyan, mint a belinkelt. Eppen azert parazok, mert ilyen meg nem volt. mindegy, ma delutan megyek dokihoz. Koszi a valaszokat.
2010. júl. 2. 07:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Voltam dokinal, azt mondta, hogy szajfertozes ami hatrebb jott ki :S. egyek narancsot vagy citromot, az ra a gyogyszer. semmi komoly.
2010. júl. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!