Vérehulló fecskefű készítményről milyen tapasztalataitok vannak?
Azt tudom,hogy szemölcsre jó..
Az érdekelne,hogy arra mennyire hatásos..
De miért nem magát a növényt használod? Tele van vele a rét! Mi is hoztunk egyet évekkel ezelőtt haza a szemölcseim miatt. Szépen meg is maradt,még terjedne is,ha hagynám.
Én az ilyen kivonatokban nem hiszek.
A vérre hulló fecskefű gyógynövényről jó tapasztalataim vannak !
A Családom már több mint 30 éve használja a Nagyapám tanult egy receptet amit azóta is apáról Fiura adva még a recept megvan ugyanis úgy történt hogy nagyon súlyos májbetegsége volt a nagyapámnak az orvosok azt mondták akkoriban hogy 1 hónapnál tovább nem fog élni mivel mindent megpróbáltak így végső soron halottak egy gyógynövény-es bácsiról messze fent az erdőben egy kiss eldugott falucskában élt annak volt egy bőrkötéses gyógynövény-es könyve az 1700 évekből mivel vesztenivalója Nagyapámnak nem volt így elmentek hozzá! Ő a bácsika készített neki egy tea keveréket Vérrehulló fecskefű teából na az mentette meg az életit :)
En kicsi voltam mikor a fekete tengeren nyaraltunk a családdal és a Hotel éttermében egy reggelen megettem volt egy romlott főtt tojást mondanom se kell hánytam és ment a hasam megállás nélkül persze elmentünk orvoshoz de az csak pár gyógyszer tablettát írt fel de nem ért semmit ! Szerencsére édesapám gondolt arra hogy elhoz otthonról a teakeverékből na az 2 nap alatt helyrehozott ezt soha nem feledem el :)
A teát elkészíteni nagy odafigyeléssel kell elvégezni :
A vérrehulló fecskefű gyógynövényt csak akkor szabad leszedni mikor a nap a legjobban süt!
Ki szárítani csak is naptól mentes árnyékos helyen kell történnie a szárítás után daraboljuk föl majd ebből egy evőkanállal egy üvegbe kell tenni majd 1 dc szesz (alkoholal) felöntjük majd hagyjuk 3 napot állni! 3 nap után leszűrni ez lessz a tintura ami majd kell a teához!
A tea keverékünk 7 darab teafűből készül
Jézus vére (Orbáncfű)
Cickafarok
Ezerjó fű
Kamilla virág
Pipevirág
Körömvirág
Vérre hulló fecskefű
A 6 tea füvet egységes adagokban keverjük össze egyedül a vérre hulló fecskefű teából adunk a 6 hoz fél adagot nem ugyan annyit mint ahogy a többit adag volt!
Ha kész a szárított tea keverékünk akkor ebből egy jó bő evőkanállal kiveszünk majd 7 dc lobogó vizet öntünk rá egy edényben ezt szigorúan 3-4 percig főzzük nem többet mert ha sokat főzzük akkor káros anyagok is ki főhetnek ami nem kellene!
Ha a teánk megfőtt 3 -4 perc után leszűrjük majd adunk hozzá a már elkészített alkoholos tinturánkból egy KISS evőkanállal hagyjuk kihűlni majd minden főétkezés előtt 30 perccel meg kell inni vagy megiszod és vársz 30 percet. De ez fontos hogy várd meg a fél orát ! Ja és alkalmanként 2 dl teát igyunk :)
Hát nagyjából ennyi remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!