Szemölcs a herezacskón?
Figyelt kérdés
Néhány (2-3) éve van egy nagyon apró, bőrszínű szemolcs a herezacskomon. Nem viszket, nem faj, ezert kulonosebb figyelmet nem tulajdonitottam neki. Ma szortelenitskor belevagtam a hajnyiro geppel, kicsit verzett, majd elallt. Lehet baj belole, illetve kezelni kellene valamivel?2018. dec. 21. 14:51
1/2 anonim válasza:
Hajnyiro geppel hogyan tudtal bele vagni? Amugy szerintem nem lesz baj en is sertettem mar fel szemolcsot,begyogyul szepen
2/2 anonim válasza:
HPV vírustól lehet ilyen szemölcse az embernek. Ez a vírus évekig bujkál a szervezetben, sokszor meg se mutatkozik, de attól még ott van (vagy betegségnél, legyengült immunrendszer alkalmával jön elő). Vizsgálatra menj el, mert veszélyes is lehet, egyes fajtái rákot okozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!