Honnan tudom hogy elmult a gyomorgyulladasom?
Sziasztok! 3honapja vannak problemaim a gyomrommal es 1honapja tukrozessel gyulladast diagnosztizaltak...3honapja szedtem a protonpumpagatlot folyamatosan...most viszont elfogyott es nem is szeretnem tovabb folytatni mert 3honapnal tovabb nem is ajanlott...a gyomorproblemaim is elmultak mert 1honapja mar dietazom is...nyomasra kicsit faj meg a gyomorszajam...
Az lenne igazabol a kerdes hogy honnan fogom tudni ha teljesen elmult a gyulladas? Ha megnyomom akkor mar nem lenne szabad fajnia...es amig el nem mulik teljesen addig folytatnom kell a dietat?
Koszi a valaszokat :)
Szia!
A kérdéseidre válaszolva:
"Honnan fogom tudni, ha teljesen elmúlt a gyulladás?"
Kontroll vizsgálatra nem rendelt be a dokid?
((Azt nem tudom, hogy gastroenterológián, vagy hol rendelték neked az eddigi gyógyszert...)) Mert ott biztos meg tudnák mondani.
"Amíg el nem múlik teljesen, addig folytatnom kell a diétát?"
Igen.
Nem rendektek el kontroll vizsgalatot...igazabol ok a dietat sem mondtak xD
Felirtak 1protonpumpagatlot es ennyi :D vettek szovettant az ugyben kell majd odatelefonalnom jovohet csutortokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!